09. 12. 2012.

Zašto "Skrivena zadovoljstva" ?

Zato što ću na blogu pisati o stvarima u kojima istinski uživam, koje me ispunjavaju a za koje ljudi oko mene malo ili nimalo znaju. Nisu to nikakve tajne, prosto su u pitanju neke sitnice koje me čine sretnom, stvari koje volim raditi kad sam sama u stanu i kad imam slobodno vrijeme. 
Pošto jako volim čitati i kuhati, i to je ono što najčešće radim kad imam vremena, pa i kada nemam, nekako to ubacim u svoj raspored, i radi potrebe i radi želje, tako će ovaj blog najviše biti zasnovan na receptima i preporukama za kvalitetne knjige.
Pisat ću, također, i o knjigama koje nisam pročitala zbog nezanimljivosti, u cilju da vas odbijem od njih, ako ste u dilemi da li da ih čitate. Naravno, pisat ću i o neuspjelim obrocima, kojih će zasigurno biti, moći ćete se smijati slikama i doživljajima mojih pokušaja kuhanja. Bit će tu i svega drugog, ali eto, najviše slova i začina. 

Pa dobro došli. Nadam se da ćemo se lijepo družiti, i da će mi i vaše društvo, i vaši blogovi uskoro postati novi hobi kojim ću završavati dane. 

A sada, pošto sam uvidjela simpatičnu zarazu na blogovima, počet ću i ja tako, i otkriti ponešto o sebi.